Details villa Costa Verde

terras en zwembadTerras en zwembad

Het niervormige zwembad van 8 x 4 meter bevindt zich op het niveau van de woonkamer en is daarom makkelijk bereikbaar. Op het ruime en gedeeltelijk overdekte terras bevindt zich veel hardhouden zit- en ligmeubilair. Privacy verzekerd. Binnen bereik van WiFI.

 

 Zeezicht

Vanuit de villa en het zwembadterras is er een weids uitzicht op de Middellandse Zee, de baai van Moraira en El Portet.

 

 

barbeque costa verdeBarbecue

Buiten, naast de keuken en een overdekt terras, bevindt zich een vaste barbecue met wasbak en verlichte werkruimte.
 

  
opzir naar voordeurOprit naar voordeur

De oprit naar de voordeur via een vanuit de auto bedienbaar electrisch hek. Op de begande grond bevindt zich de voordeur, hal, keuken, woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer met toillet. Ook het zwembadterras en zwembad bevinden zich op hetzelfde niveau. Via een trap in de hal kunt u naar de inpandige garage en naar de derde slaapkamer/badkamer/toilet en buitenterras op de 1e etage.

entree met schuifhekGarage

Garage is bereikbaar via schuifhek en aparte oprit. Vanuit garage is het huis binnendoor bereikbaar. In de garage bevindt zich een was- en droogmachine.
 

 

 

Buitenterras

Op het terras van de benedenverdieping  is er een vrijwel 180 Gr. vrij uitzicht op o.a. de baai van Moraira en El portet. Vanaf het buitenterras op de 1e verdieping 360 Gr. vij uitzicht, o.a. op Meddellandse Zee.

 

 

woonkamer costa verdeWoonkamer

Het gehele huis is voorzien van nieuw en sfeervol meubilair. Behalve een eettafel, comfortabele zithoek en open haard, is er satelliet-TV met Nederlandse zenders, radio /cd-speler, DVD speler, video recorder en Internet/WIFI. Uiteraard is er voor de overwinteraars tevens centrale verwarming.

  

 

Zithoek

Royale leren bank en verstelbare leren comfort stoelen en gashaard.

 

 

 

keuken costa verdeKeuken

Grote moderne open keuken met zwart granieten aanrechtblad en alle apparatuur waaronder vaatwasmachine, magnetron, nbouwoven en amerikaanse koelkast met ijsblokjes en koudwater voorziening.

 

 

slaapkamer costa verde3 Slaapkamers

Airconditioned De drie slaapkamers zijn voorzien van prima bedden en royale wandkasten. De slaapkamer op de 1e verdieping heeft toegang tot een open terras met fraai uitzicht.

 

 

badkamerBadkamers

Er zijn twee luxe badkamers met ligbad/douche, toilet, wastafel en CV-verwarming. Een op de b.g.g. en een op de 1e verdieping.