Details villa Costa Azul

terras en zwembadTerras en zwembad

Het grote zwembad (10 x 5 mtr.) is omgeven door een groot terras waarvan een gedeelte overdekt. Er is veel lig- en zitmeubilair aanwezig. Zeezicht. Privacy verzekerd.

 

 

Woonkamer

Het gehele huis is voorzien van nieuw en sfeervol meubilair. Behalve een eettafelen comfortabele leren zithoek, is er satelliet-TV met Nederlandse zenders, radio/cd- speler, video recorder en internetaansluiting/WIFI. Uiteraard is er voor de overwinteraar tevens centrale verwarming.

 
Keuken

Open keuken met alle apparatuur waaronder vaatwasmachine, koelkast,   magnetron en oven.

 

 

Slaapkamers

Airconditoned. De drie gezellig ingerichte slaapkamers zijn voorzien van prima bedden en royale wandkasten. Voor de overwinteraars is er uiteraard ook centrale verwarming. De draai\kiepramen zijn voorzien van insectenhorren en rolluiken.

 

 

Badkamers

Er is een grotere badkamer met wastafel, bad, toilet, bidet. Er is tevens een tweede badkamer met een douche, wastafel en toilet.
Op het zwembadterras is een inpandige douche met wastafel en toilet. Hier staat   ook de wasmachine.

 

uitzicht op zeeSolarium

Op het dak is een groot zonneterras. Deze biedt, evenals de woonverdieping een prachtig en weids uitzicht op de omgeving waaronder de Middellanse Zee.

 

 

uitzicht op zeeUitzicht

Vanuit de woonvertrekken is er een fraai uitzicht op de omgeving en de zee. Vanaf het solarium is er 360 gr. uitzicht o.a. op de Middellandse Zee.