Villa Costa Azul, 5*****

Luxe villa met prive zwembad in Moraira aan de Costa Blanca in Spanje, vlakbij golfbaan en dichtbij dorp en strand

In de mooie wijk Cometa (500 meter loopafstand van Moraira en het strand) is deze prachtige vrijstaande 5 ***** villa met privé-zwembad, garage en fraai aangelegde tuin te huur. Airconditioning en Internet/WIFI.

Villa Costa Azul is rustig gelegen aan een doodlopende weg. Het ligt, ondanks dat het dorp Moraira en strand van Moraira om de hoek liggen, zeer rustig en biedt veel privacy.
Lees meer..

 

 

 

 


Villa Costa Verde, 5*****

Villa Costa Verde - Moraira - Costa Blanca - Spanje

Op een prachtige locatie met mooi (zee-) uitzicht in de wijk Benimeit is de zeer luxe 5***** villa met privezwembad, garage en fraai aangelegde tuin te huur. 3 slaapkamers, moderne keuken en nieuw meubilair.

Airconditioning en Internet/WIFI.

Diverse terrassen met veel privacy en mooi (zee-) zicht.

Lees meer...

 

 

 


  


Moraira

Moraira is gezellig dorpje aan strand en zee aan de Costa Blanca te Spanje

Moraira, het ‘Saint-Tropez’ van de Costa Blanca, Spanje ligt tussen Calpe en Denia en is een oud vissersdorp zonder hoogbouw.

Het dorpje ligt op ongeveer een uur rijden ten noorden van Alicante, Spanje en is verbonden door goed onder- houden wegen.

De middagtemperatuur in Moraira is steeds boven de 12°C.

Lees meer...

 

 

 

 

Moraira

Moraira, Spanje, het ‘Saint-Tropez’ van de Costa Blanca, is van oorsprong een vissersdorpje en ligt tussen de populaire plaatsen Calpe en Denia in. Moraira vormt samen met het 4 kilometer landinwaarts gelegen Teulada één gemeente in de provincie Valencia. Het is op ongeveer een uur rijden ten noorden van Alicante en is verbonden door goed onderhouden wegen.

In tegenstelling tot veel andere kustplaatsen in Spanje heeft Moraira wel haar eigen karakter weten te bewaren. Hier geen gigantische hotels of andere hoogbouw. Bijna alle toeristen verblijven in vrijstaande villa 's, gelegen in residentiële zones en vrijwel altijd voorzien van een eigen zwembad.

Je ziet het op straat ook erg goed aan het soort toeristen dat er rondloopt. Veelal mensen met een bovenmodaal inkomen zonder dat er sprake is van een ballerige sfeer. Je zou verwachten dat het plaatsje door de afwezigheid van grote hotels en appartementencomplexen vrij rustig en doods zou zijn, maar het tegendeel is waar.

In de bebouwde kom van Moraira heerst een gezellige drukte zonder dat het te druk wordt. De sfeervolle terrasjes zijn zeker 's avonds altijd goed bezet en ook de winkeltjes die aanwezig zijn hebben niet te klagen over de belangstelling. Er zijn verschillende dancings en een boel restaurants in en rond het dorp, waarvan sommige aanbevolen door de fameuze Michelin gids. Het gehele jaar door zijn er villa 's met zwembaden te huur. Het huren van een villa in Spanje is financieel zeer aantrekkelijk, zeker als je met meerdere personen bent. Het huren van villa 's kan rechtstreeks bij de eigenaars of via verhuur site's.

De haven van Moraira herbergt naast wat vissersboten tegenwoordig vooral plezierjachten en andere recreatieboten. In de haven bevindt zich nog een traditionele visafslag die druk bezocht wordt door visinkopers en toeristen uit de hele omgeving. Men kan ook boten huren, go-cart- en paardrijden, golf, tennis, squash en basketbal spelen en bowlingen.

De middagtemperatuur is steeds boven de 12°C. Er zijn 4 grote stranden op Moraira’s grondgebied, wat een overvloed aan plaats garandeert op het strand, zelfs tijdens de zomermaanden.